Naslovnica       Novi strojevi       Rabljeni strojevi       Novosti       O nama       Kontakti
Novosti  
 


EMCO KONCEPT MILL 250 sa zaslonom osjetljivim na dodir KONTROLA EASY2CONTROL

za obuku na industrijskoj razini za strojnu obradu, perfektni "Uvjeti za obuku" savršeno za industrijske obrade, osigurava sofisticirane strojeve i opremu: Concept MILL 250 je opremljen sa snažnim glavnim vretenom s izravnim pogonom (10.000 U / min i 7 kW) u kombinaciji s visokim posmakom sa ogromnom snagom, fiksnim magazinom sa 20-alata, brzim dvoručnim mjenjačem alata i EMCO WinNC kontrolom upravljanja. Stoga je prikladan za svakog korisnika i kao stroj za proizvodnju i kao stroj za CNC trening .

Idealan za trening na najnovijim tehnologijama obrade Koncept MILL 250 obično je usmjeren na industrijski obrazovne ustanove koje proizvode robu, proizvodne tvrtke s naučnikom i vježbenikom, tvornice, proizvođača satova i nakita, te je pogodan za početnike i napredne polaznike sa zahtjevnijim uvjetima. Idealan je za obradu čelika i aluminija.

Jednostavni kontrolni zaslon osjetljiv na dodir

"Easy2 Control", dodatna je aplikacija za uspješan sustav kontrole kojima se u EMCO koriste na strojevima obuke. Pogodno za uporabu u strojevima i simulacijama radnih mjesta i slično, on prikazuje dodatne kontrolne elemente izravno na zaslonu i kada se koristi zajedno s touchscreen monitorom, pruža idealni ulaz sučelju. Uz podršku sa širokim rasponom upravljanja i puno varijanti tipkovnice, specifične za korisnika, zaslon je prilagođen za pojedine kupce, Easy2control predstavlja obećavajući i vrlo fleksibilan produljeni modularni EMCO koncept treninga. Zamjenjive kontrole su zastupljene pomoću tipkovnice na zaslonu, što čini prebacivanje između različitih sustava kontrole još lakšim i bržim.
Zastupamo svjetski poznatog proizvođača CNC alatnih strojeva
iz Austrije na području Republike Hrvatske i Republike Bosne
i Hercegovine. To je poduzeće EMCO MAIER Ges.m.b.H.

VIŠE


Kontakti

MTH strojevi d.o.o. A. Starčevića 2
HR - 40 000 ČAKOVEC

Tel +385 (0)40 384 106
Mob +385 (0)99 380 8470
E-mail info@mth-strojevi.com

© MTH strojevi 2014. Naslovnica  |   Novi strojevi  |   Rabljeni strojevi  |   Novosti  |   O nama  |   Kontakti