Naslovnica       Novi strojevi       Rabljeni strojevi       Novosti       O nama       Kontakti
Novosti  
 


Stručnjaci za fino rezanje proširuju svoju paletu obrade

Metalni dijelovi u visokoj preciznosti obrade koriste se za područje specijaliziranih dobavljača za automobilsku, mehaničku i biljnog inženjeringa ili u elektroindustriji. Finova GmbH u Remscheid nudi stručnost u kvalitetnom procesu razdvajanja.

VIŠE


Proizvodnja Pelton turbine oštrice s Maxxmill 500 Fleksibilnost sa mnogo opcija

Prema trenutnoj količini korištenja oba osnivača potpuno su zadovoljna njihovim odabirom. "Dobili smo fleksibilnost, uz širok spektar alata, kao i sa petoosnom strojnom obradom u jednom stezanju.

VIŠE


EMCO KONCEPT MILL 250 sa zaslonom osjetljivim na dodir KONTROLA EASY2CONTROL

za obuku na industrijskoj razini za strojnu obradu, perfektni "Uvjeti za obuku" savršeno za industrijske obrade, osigurava sofisticirane strojeve i opremu: Concept MILL 250 je opremljen sa snažnim glavnim vretenom s izravnim pogonom (10.000 U / min i 7 kW) u kombinaciji s visokim posmakom sa ogromnom snagom, fiksnim magazinom sa 20-alata, brzim dvoručnim mjenjačem alata i EMCO WinNC kontrolom upravljanja. Stoga je prikladan za svakog korisnika i kao stroj za proizvodnju i kao stroj za CNC trening.

VIŠE
1   |   2
Zastupamo svjetski poznatog proizvođača CNC alatnih strojeva
iz Austrije na području Republike Hrvatske i Republike Bosne
i Hercegovine. To je poduzeće EMCO MAIER Ges.m.b.H.

VIŠE


Kontakti

MTH strojevi d.o.o. A. Starčevića 2
HR - 40 000 ČAKOVEC

Tel +385 (0)40 384 106
Mob +385 (0)99 380 8470
E-mail info@mth-strojevi.com


© MTH strojevi 2014. POVEŽITE SE S NAMA Naslovnica  |   Novi strojevi  |   Rabljeni strojevi  |   Novosti  |   O nama  |   Kontakti