Dr. Tome Bratkovića 1, HR-Čakovec 40000   |   Tel: +385 40 384 106       
                         Naslovnica       Novi strojevi       Rabljeni strojevi       Novosti       O nama       Kontakti
O nama  
 
Naše specijalnosti

O NAMA

MTH STROJEVI d.o.o.  iz Čakovca je osnovana 2013. godine.

Zastupamo svjetski poznatog proizvođača CNC alatnih strojeva iz Austrije na području Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine. To je poduzeće EMCO MAIER Ges.m.b.H., koje proizvodi horizontalne CNC tokarske strojeve, vertikalne CNC obradne centre i CNC strojeve za više osnu obradu te univerzalne glodalice i tokarske strojeve koji mogu biti ciklično upravljani. Osim CNC strojeva za industriju EMCO MAIER Ges.m.b.H. proizvodi i strojeve za edukaciju u školama. EMCO MAIER Ges.m.b.H. se može pohvaliti sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje CNC alatnih strojeva.

Pomažemo sa savjetima kod nabavke novih i polovnih strojeva, te kod tehnologije. Po Vašoj želji organiziramo obilazak poduzeća EMCO MAIER Ges.m.b.H, gdje možete vidjeti montažu strojeva, novosti iz područja CNC strojeva, te se sami uvjeriti u kvalitetu proizvoda. Također organiziramo obuku iz područja CNC programiranja. Za EMCO MAIER Ges.m.b.H strojeve koje zastupamo vršimo i servis na području Republike Hrvatske i Republike Bosne i Hercegovine i redovito sudjelujemo u obrazovanju. Pomažemo kod nabavke rezervnih dijelova za nove kao i za polovne strojeve, jer gore navedeni proizvođač ima u svom skladištu do 97% rezervnih dijelova.

Možemo se pohvaliti dugogodišnjom praksom na području CNC strojeva i tehnologije obrade metala. Uvijek smo Vam na raspolaganju, te ćemo Vam pomoći da dođete do rješenja kod bilo kakvih problema ili pitanja.

Kako bi bili bliže našim klijentima u Bosni i Hercegovini, u 2017. godini smo otvorili predstavništvo MTH strojevi d.o.o. u Jelahu gdje nudimo kompletnu uslugu prodaje i servisa.

Zastupamo svjetski poznatog proizvođača CNC alatnih strojeva
iz Austrije na području Republike Hrvatske i Republike Bosne
i Hercegovine. To je poduzeće EMCO MAIER Ges.m.b.H.

VIŠE


Kontakti

MTH strojevi d.o.o. Dr. Tome Bratkovića 1
HR - 40 000 ČAKOVEC

Tel +385 (0)40 386 321
Mob +385 (0)99 380 8470
E-mail info@mth-strojevi.com


Kontakti - BiH

MTH strojevi d.o.o. Ul. Braće Kotorić 11
BiH - 74 264 JELAH

Tel +387 (0)32 663 428
Mob +385 (0)62 989 881
E-mail n.bakac@mth-strojevi.com
© MTH strojevi 2014. POVEŽITE SE S NAMA Naslovnica  |   Novi strojevi  |   Rabljeni strojevi  |   Novosti  |   O nama  |   Kontakti